Sølvsten Biler A/S

Servicerådgivertrainee - gør noget ved din karriere

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder

Som servicerådgivertrainee er du bindeled mellem kunden og mekanikeren på værkstedet. Det er din primære opgave at yde professionel rådgivning og modtage forretningens kunder. Du skal gennem telefonisk og personlig betjening sikre, at kundens ønskede arbejde bliver formidlet videre til mekanikeren.

Som en dygtig kommunikator skal du kunne afdække kundens behov og sikre mersalg af vores ydelser. Herudover skal du fakturere det udførte arbejde og gennemgå det udførte arbejde med kunden i forbindelse med udleveringen af kundens bil.

I din tilgang og forløb med kunden skal du sikre en yderst tilfredsstillende kundeoplevelse og bidrage til at udvikle og vedligeholde samarbejdet med vores kunder, så vi kan sikre en fortsat positiv udvikling i forretningen.

 

Hvad skal der til for at blive en del af Sølvsten Biler?

Du bliver en del af en moderne virksomhed, hvor kundetilfredshed, service og samarbejde er afgørende for din arbejdsdag. Med en branche i hastig forandring er du nytænkende, initiativrig og byder nye tiltag samt værktøjer velkommen. Du bliver en del af et stærkt team af engagerede og erfarne servicerådgivere, som i tæt samarbejdet med vores teknikere og reservedelsrådgivere sikrer vores kunder en optimal kundeoplevelse.

 

 

Du har en uddannelsesmæssig baggrund med enten gennemført EUX, HG2, EUD, HTX, STX, HF eller HHX, som er adgangskrav på det to-årige uddannelsesforløb. Du er erfaren bruger af IT og du har flair for digital kundebetjening samtidig er du vant til at arbejde med kunder både i forretningen og digitalt, kundeservice og med at få opgaverne løst til tiden.

Du har selvfølgelig et kørekort, som er en forudsætning for ansættelsen.

 

Uddannelsesforløbet

Du vil som vores servicerådgivertrainee gennemgå et to-årige forløb, hvor du vil gennemføre en handelsuddannelse samtidig med, at du vil opnå en certificering som servicerådgiver inden for vores mærker.

I løbet af din uddannelse vil du veksle mellem at deltage i undervisning på Business Collage Syd sammen med andre handelstraineeer fra vores mærker og være i erhvervsfaglig praktik hos os.

Du vil under uddannelsen modtage løn i henhold til overenskomst.

 

Vil du med på holdet?

Søg stillingen ved at sende din motiverede ansøgning og CV til job@soelvsten.dk mærk stillingen servicerådgivertrainee.

Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Servicechef Michael Mortensen på telefon 89 29 20 32 eller på mail mimor@soelvsten.dk

Bemærk: vi rekrutterer løbende, så send os din ansøgning hurtigst muligt.

Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillinger hos os. 

060d25f0-7875-4a3d-8ada-21eba11093c9_637721370654903526.jpg

 

Om os

Sølvsten Biler er autoriseret forhandler og servicepartner af landets stærkeste bilbrands: Volkswagen Person- og Erhvervsbiler, Audi Servicepartner, ŠKODA, SEAT og CUPRA. Med forretninger i Viborg og Skive råder vi over topmoderne og indbydende biludstillinger med et bredt produktsortiment, højeffektive værkstedsfaciliteter med alt i avanceret værktøj, måle- og opretningsudstyr samt eget dæk- og klargøringscenter med alt i bilplejeprodukter og -tilbehør. Virksomheden servicerer en omfattende kundekreds i hele det midtjyske område, herunder såvel private som offentlige virksomheder. Vi har, lever og brænder for at levere bilbranchens højeste kvalitet og kundetilfredshed. Koncernen beskæftiger omkring 100 engagerede og dygtige medarbejdere, og opførte i 2018 et splinternyt domicil på Lundborgvej i Viborg, som er et af landets mest avancerede bilhuse og hermed forberedt til fremtiden. Her arbejder ca. 80 kolleger.