Sølvsten Biler A/S

Servicerådgiver med ansvar for skadecenter

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder

Som servicerådgiver for vores professionelle skadecentret er du bindeled mellem kunde og karosseritekniker gennem hele reparationsperioden. Med ansvaret for den gode kundeoplevelse formår du at give kunden en personlig og professionel behandling og aktivt afdække kundens behov med henblik på øvrige reparations- og servicebehov. Du får en koordinerende rolle, hvor dine evner til at koordinere kundeaftaler, oprette og forberede værkstedsordre har afgørende betydning for at kunden får en 5-stjernet kundeoplevelse.

Dine primære opgaver er:

  • Personlig kundebetjening i forretningen, telefon og digitalt
  • Professionel rådgivning om yderligere reparations- og servicemuligheder
  • Koordinere kundeaftaler, oprette og afslutte værkstedsordre
  • Sikre en grundig forklaring af det udførte arbejde ved udlevering af kundens bil
  • Fakturering og kvalitetskontrol

I stillingen som servicerådgiver arbejder du med frihed under ansvar. Du er dermed selvledende og løsningsorienteret i din tilgang. Du har stærke kommunikative evner, trives i et højt arbejdstempo og yder samtidig en god service overfor kunder og kollegaer.

 

Sådan bliver du en del af Sølvsten Biler

Du bliver en del af en moderne virksomhed, hvor kundetilfredshed, service og samarbejde er afgørende for din arbejdsdag. Med en branche i hastig forandring er du nytænkende, initiativrig og byder nye tiltag samt værktøjer velkommen. Hos os har vi alle et ansvar for, at vores kunder får en yderst tilfredsstillende besøgsoplevelse. Du vil derfor blive en del af et stærkt team, der dagligt samarbejder tæt på at sikre vores kunder en optimal kundeoplevelse. Vores positive arbejdsmiljø vægtes højt og det er afgørende, at du kan bidrage til den positive stemning på arbejdspladsen. 

Du behøver ikke have erfaring fra et af vores mærker, have et stort teknisk knowhow eller kende vores systemer, det skal vi nok lære dig. Vigtigst af alt, er at du har solid erfaring med kundebetjening, personlig rådgivning og salg.

Det er en forudsætning for stillingen, at du hat kørekort B.

9d234b78-6d2d-4e27-9775-bc925fd6d920_637721350300718854.jpg

 

Vil du med på holdet?

Søg stillingen ved at sende din motiverede ansøgning og CV til job@soelvsten.dk mærk stillingen servicerådgiver.

Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Servicechef Michael Mortensen på telefon 89 29 20 32 eller på mail mimor@soelvsten.dk

Bemærk: vi rekrutterer løbende, så send os din ansøgning hurtigst muligt.

Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillinger hos os. 

 

9d234b78-6d2d-4e27-9775-bc925fd6d920_637721351421393798.jpg

Om os

Sølvsten Biler er autoriseret forhandler og servicepartner af landets stærkeste bilbrands: Volkswagen Person- og Erhvervsbiler, Audi Servicepartner, ŠKODA, SEAT og CUPRA.

Med forretninger i Viborg og Skive råder vi over topmoderne og indbydende biludstillinger med et bredt produktsortiment, højeffektive værkstedsfaciliteter med alt i avanceret værktøj, måle- og opretningsudstyr samt eget dæk- og klargøringscenter med alt i bilplejeprodukter og -tilbehør. Virksomheden servicerer en omfattende kundekreds i hele det midtjyske område, herunder såvel private som offentlige virksomheder. Vi har, lever og brænder for at levere bilbranchens højeste kvalitet og kundetilfredshed. Koncernen beskæftiger omkring 100 engagerede og dygtige medarbejdere, og opførte i 2018 et splinternyt domicil på Lundborgvej i Viborg, som er et af landets mest avancerede bilhuse og hermed forberedt til fremtiden. Her arbejder ca. 80 kolleger.