Sølvsten Biler A/S

Servicemedarbejder med stort kørekort søges til Sølvsten Biler (deltid)

 

ARBEJDSOPGAVER OG ANSVARSOMRÅDER

Vi søger en selvstændig servicemedarbejder med stort kørekort C / E. Din primære opgave vil være at transportere biler mellem vores bilhuse i Viborg og Skive og eksterne samarbejdspartnere i hele landet. I belastede perioder vil du ligeledes bistå vores øvrige team af servicemedarbejdere med forefaldende opgaver herunder vask og let klargøring af biler.

Stillingen er en deltidsstilling med varierende arbejdstimer efter behov.

 

FAGLIGE OG PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

Du er stabil, ansvarsbevidst og har høj sans for kvalitet. Du arbejder selvstændigt og systematisk i din opgaveløsning, og er samtidig en god teamplayer. Vi forventer, at du er fleksibel, især i travle perioder.

Stort kørekort med hænger (C/E) er en forudsætning for stillingen.

 

SØLVSTEN BILER A/S TILBYDER

En spændende og udfordrende deltidsstilling i et uformelt men fagligt professionelt arbejdsmiljø med stærke brands og dedikerede kolleger. Vi har et stærkt socialt sammenhold på tværs af afdelinger og funktioner med flere årlige arrangementer.

 

YDERLIGERE INFORMATION

Hvis du har spørgsmål til stillingen, eller til Sølvsten Biler A/S generelt, bedes du kontakte teamleder Marie Busk Havtorn på tlf. 8929 2097 eller mail mahav@soelvsten.dk

 

ANSØGNING

Vi ser frem til snarest muligt at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og relevante bilag til Pernille Skov Urban på mail peurb@soelvsten.dk. Mærk ansøgningen servicemedarbejder.

Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen. 

Bemærk at vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt, og derfor afholder samtaler løbende. Stillingen lukkes derfor, når vi har fundet den rette kandidat.