Sølvsten Biler A/S

Vi søger Salgsrådgiverelever til Sølvsten Biler og Skive Biler

ARBEJDSOPGAVER OG ANSVARSOMRÅDER

I uddannelsesforløbets start er du administratoren og praktikeren, der dækker opgaverne af omkring vores salgsrådgivere. For vores brands understøtter du salgsprocessen og sikrer en professionel og serviceorienteret kundehåndtering i mødet med kunden. Du brænder for god kundeservice og salg, og kan begå dig i den digitale salgsproces. Det er dig der varetager den indledende behovsafdækning herunder prøvekørsel, indtil en salgsrådgiver kan tage over på salgsprocessen.

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder vil udvikle sig i takt med uddannelsens forløb.

 

FAGLIGE KVALIFIKATIONER

Du har en uddannelsesmæssig baggrund med enten gennemført EUX, HG2, EUD, HTX, STX, HF eller HHX, som er adgangskrav på det to-årige uddannelsesforløb. Du er erfaren bruger af IT og du har flair for digital kundebetjening samtidig er du vant til at arbejde (digitalt) med kunder, kundeservice og med at få opgaverne løst til tiden.

Du har selvfølgelig et kørekort, som er en forudsætning for ansættelsen.

 

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

Du er serviceminded, struktureret og energisk i din opgaveløsning og er samtidig en teamplayer med en udadvendt og målrettet indstilling.

Du er fleksibel og forstår vigtigheden af at være tilgængelig for vores kunder.

 

UDDANNELSESFORLØBET

Du vil som salgsrådgivertrainee gennemgå en to-årig handelsuddannelse med specialet salg og brancheretning AUTO, her vil du udover at få en kompetencegivende erhvervsuddannelse opnå en certificering i salg inden for vores mærker.

I løbet af din uddannelse vil du veksle mellem at deltage i undervisning på Business Collage Syd på et lukket hold med andre fra vores mærker og være i erhvervsfaglig praktik hos os.

Du vil under uddannelsen modtage løn i henhold til overenskomst.

 

VI TILBYDER

En spændende og udfordrende arbejdsdag i et uformelt men fagligt professionelt arbejdsmiljø med stærke brands og dedikerede kolleger. Du kommer til at arbejde i et topmoderne bilhus, der har det nyeste udstyr og den mest avancerede teknologi på området. Du tilbydes hertil muligheden for personlig og faglig udvikling med optimale rammer for at påvirke og skabe de bedste kundeoplevelser.

 

YDERLIGERERE INFORMATION

Hvis du har spørgsmål til stillingen, eller til Sølvsten Biler A/S og Skive Biler A/S generelt, bedes du kontakte Lemo-recruitment ApS, rekrutteringschef Morten Madsen på tlf. +45 2176 0776, eller mail morten@lemo-recruitment.dk.

 

ANSØGNING

Der er uddannelsesstart den 1. september 2021, hvorfor vi ser frem til hurtigst muligt at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og relevante bilag.

Søg stillingen

Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen. 

Bemærk at vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt, og derfor afholder samtaler løbende. Stillingen lukkes derfor, når vi har fundet den rette kandidat.