Sølvsten Biler A/S

Salgsassistent søges til tidsbegrænset stilling

Er du serviceminded, udadvendt og drømmer du om et fritidsjob i bilbranchen, så kan det være dig, vi søger til at assistere i vores professionelle salgsafdelinger her i sommer, hvor du vil opnå grundlæggende kendskab til alle vores fire mærker; Volkswagen, Audi, ŠKODA og SEAT.

Vi har stort fokus på service, kvalitet og kundetilfredshed og søger derfor en kollega, som naturligt indgår i en god kommunikation og dialog med kunderne.

Som salgsassistent vil din primære arbejdsopgave bestå af professionel modtagelse af vores kunder. Du vil få en afvekslende arbejdsdag, hvor opgaverne er mangeartede. Vigtigst af alt er den professionelle modtagelse af vores kunder, til en salgsrådgiver kan overtage salgsprocessen.

 

Primære opgaver

  • Modtagelse af kunder
  • Finde biler frem til prøvekørsel
  • Rengøring/vask af biler
  • Forskellige administrative opgaver
  • Andet forefaldende arbejde

 

Vi forventer, at du er serviceminded, imødekommende og en dygtig kommunikator overfor kunder og kollegaer. Kørekort B er en forudsætning ligesom kendskab til bilbranchen er en fordel.

 

Vi tilbyder en spændende og udfordrende arbejdsdag i et uhøjtideligt og professionelt arbejdsmiljø med stærke bilmærker og dedikerede kolleger. Løn efter kvalifikationer.

 

Stillingen er som udgangspunkt tidsbegrænset tom juli 2020 i salgsafdelingens åbningstid mandag-fredag kl. 9.00-17.30. Der er mulighed for forlængelse og efterfølgende ansættelse som salgsassistent til weekendarbejde (Søndag kl. 11-16).

 

Ansøgning bilagt CV fremsendes til vores salgsrådgiver Mathias Feldbak Nielsen på mail mtnie@soelvsten.dk.

Du kan se flere oplysninger om virksomheden på www.soelvsten.dk. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte salgsrådgiver Mathias Feldbak Nielsen på tlf. 89 29 20 53, mail mtnie@soelvsten.dk

 

Vi indkalder løbende til samtale

Tiltrædelse: Hurtigst muligt