Sølvsten Biler A/S

Salgsassistent til Volkswagen Viborg (weekendarbejde)

Er du serviceminded, udadvendt og drømmer du om et fritidsjob i bilbranchen, så er det måske dig, vi søger til weekendhjælp i vores professionelle Volkswagen salgsafdeling. 

Vi har stort fokus på service, kvalitet og kundetilfredshed og søger derfor en kollega, som naturligt indgår i en god kommunikation og dialog med kunderne.

Som salgsassistent vil din primære arbejdsopgave bestå af professionel modtagelse af vores kunder. Du vil få en afvekslende arbejdsdag, hvor opgaverne er mangeartede. Vigtigst af alt er den professionelle modtagelse af vores kunder, til en salgsrådgiver kan overtage salgsprocessen.

Primære opgaver

  •      Modtagelse af kunder
  •      Finde biler frem til prøvekørsel
  •      Rengøring/vask af biler
  •      Forskellige administrative opgaver
  •      Andet forefaldende arbejde

Vi forventer, at du er serviceminded, imødekommende og en dygtig kommunikator overfor kunder og kollegaer. Kørekort er en forudsætning ligesom kendskab til bilbranchen er en fordel.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende arbejdsdag i et uhøjtideligt og professionelt arbejdsmiljø med stærke bilmærker og dedikerede kolleger. Løn efter kvalifikationer.

Arbejdstiden er som udgangspunkt hver anden søndag i åbningstiden kl. 11-16, der kan dog forekomme ekstra arbejde i forbindelse med åbent hus, arrangementer samt udstillinger.

Er du interesseret i jobbet?

Ansøgning bilagt CV fremsendes til vores HR funktion: bk@soelvsten.dk.

Du kan se flere oplysninger om virksomheden på www.soelvsten.dk. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte salgschef Jesper Thomassen på tlf. 89 29 20 59, mail jet@soelvsten.dk