Sølvsten Biler A/S

Job og karriere


Hos Sølvsten Biler ved vi, at det er vores engagerede medarbejdere, der er med til at vi er mere end bare et bilhus. Vores bilhus er et af Danmarks mest avancerede bilhuse, dog er det vigtigste ikke vores bilhus, men vores dygtige medarbejdere, som hver dag samarbejder om at få avanceret udstyr, biler, kunder og know-how til at gå op i højere enhed med sigte på den bedst mulige kvalitet og den største kundetilfredshed.

Bilbranchen er i stor udvikling. Nye former for mobilitet, el, digitalisering og meget andet betyder at vi har brug for talenter, der vil være en del af udviklingen hos Sølvsten Biler.

Her på siden vil du jævnligt kunne finde opslåede ledige stillinger.

Vil du være en del af holdet? Send en uopfordret ansøgning

Hos Sølvsten Biler er vi altid på udkig efter dygtige kollegaer. Vores rekrutteringsproces sker i samarbejde med Lemo Recruiment, som varetager indkomne ansøgninger. Ønsker du, at komme i betragtning til en stilling hos os, kan du oprette en Jobagent via Lemo Recuiment.

Opret Jobagent

Ledige stillinger

Servicemedarbejder med stort kørekort

 

Rekrutteringsprocessen sker i samarbejde med Lemo Recruiment, som varetager indkomne ansøgninger. Hvis du har spørgsmål til stillingen, eller til Sølvsten Biler A/S generelt, bedes du kontakte lemo-recruitment ApS, rekrutteringschef Morten Madsen på tlf. +45 2176 0776, eller mail morten@lemo-recruitment.dk

 

Sølvsten Biler A/S er autoriseret forhandler af Volkswagen Person- og Erhvervsbiler, Elbiler, ŠKODA, SEAT og Audi Servicepartner. Volkswagen forhandlingen i Viborg har eksisteret siden 1950 og er en selvstændigt ejet bilforretning med stort mekanisk værksted, pladeværksted, reservedels- og tilbehørsafdeling, klargørings- og dækcenter samt egen udlejningsvirksomhed. Desuden har Skive Biler, som forhandler og servicerer ŠKODA og Volkswagen, været en del af Sølvsten Biler siden 2018.

Virksomheden er certificeret efter fabrikkernes kvalitetsstandarder, og såvel reparationskvalitet som salgs- og serviceprocesser testes og evalueres løbende for at sikre et ensartet højt kvalitetsniveau til gavn for de mange loyale kunder. Virksomheden er inde i en stabil positiv udvikling og beskæftiger for tiden godt 100 medarbejdere i Viborg og Skive.