Vores forretninger

ŠKODA

Se detaljer

Volkswagen

Se detaljer

Audi Service

Se detaljer

Vi har fortsat åbent

Sølvsten Biler A/S forhandler og servicerer Volkswagen, ŠKODA, SEAT og CUPRA og er autoriseret Audi Servicepartner. Disse bilmærker er blandt verdens førende og nogle af de mest populære her i Danmark. Her på vores hjemmeside finder du masser af information, praktiske råd, tilbud og meget andet, som skal medvirke til gøre livet lidt nemmere, når du skal købe bil og når du benytter den i hverdagen. 

Vi følger de regionale retningslinjer i forbindelse med COVID-19. Nedenfor kan du læse mere om, hvad det betyder for dig som kunde. 

Salgsafdeling Personbiler

Vi ved, at det er stor og til tider svær beslutning af vælge ny bil. Derfor skal du selvfølgelig have de bedste forudsætninger for at vælge rigtigt – derfor er det glædeligt at vi igen kan byde dig velkommen i vores salgsafdeling. 

Du kan kigge nærmere på din ønskede bilmodel i trygge og sikre rammer, derfor tilbyder vi muligheden for at booke en salgsrådgiver. Sammen med salgsrådgiveren kan få besvaret dine spørgsmål og blive endnu klogere på netop den model, som du er interesseret i.

En prøvekørsel af en ny bil er med til at give vigtige indikationer på, om bilen opfylder dine ønsker og behov. Du kan fortsat booke en uforpligtende prøvekørsel hos vores salgsrådgivere. Prøvekørslen sker selvfølgelig efter myndighedernes anbefalinger. 

Skal du hente din nye bil kan du fortsat gøre det som planlagt. Det vil dog være en forkortet gennemgang af bilen. I tillæg tilbyder vi dig en dybere videogennemgang af bilen og når situationen igen tillader det, giver vi dig gerne en dybere gennemgang af bilen.   

Kontakt os på tlf.mail eller book en digital rådgiver

Salgsafdeling ErhvervsCenter

Vores ErhvervsCenter holder fortsat åbent som normalt, vi anbefaler dog at du kontakter vores erhvervsrådgiver på tlf. eller mail. 

fdfc5409-bc5f-4742-b710-d27bd34cbd9a_637456208925187094.jpg

fdfc5409-bc5f-4742-b710-d27bd34cbd9a_637456209876239760.jpg

Værksted og Skadecenter

Vores værksted og skadecenter har åbent som normalt og vi har taget os en række forholdsregler, så du trygt kan besøge os, når din bil skal på værksted. Blandt andet tilbyder vi at hente og bringe din bi, du har også mulighed for at aflevere din nøgle helt uden fysisk kontakt i vores udendørs nøgleboks eller i vores selvbetjeningsstander.  

Kontakt os på tlf.mail eller book online 

Reservedele og tilbehør

Som privatkunde kan du fortsat købe reservedele hos os, du skal blot bestille de ønskede dele i forvejen. Bestilling kan se på tlf., mail eller chat 

Salg af reservedele til erhvervskunder har åbent som normalt og vores reservedelsrådgivere er tilgængelige indenfor normal åbningstid, ganske som de plejer. 

Kontakt os på tlf.mail eller i vores kontaktformular 

 


Vores værksted har fortsat åbent til sædvanlige åbningstider

 

Bestil tid på værkstedet når det passer dig. Vores online-booking gør det nemt og hurtigt at bestille tid på værkstedet. 

 

 

Brugte biler

Audi A3 35 TDi Limited+ Sportback

Audi A3 35 TDi Limited+ Sportback

289.900,- kr.

Se detaljer
VW Passat 1,4 GTE Variant DSG

VW Passat 1,4 GTE Variant DSG

279.900,- kr.

Se detaljer
Seat Ateca 1,4 TSi 150 Xcellence DSG

Seat Ateca 1,4 TSi 150 Xcellence DSG

279.900,- kr.

Se detaljer
VW Golf VIII 1,4 eHybrid DSG

VW Golf VIII 1,4 eHybrid DSG

314.900,- kr.

Se detaljer
Se alle vores biler